Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu

Vizyon: Eğitimle ilgili her türlü imkânın sunulduğu, öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlandığı bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendini geliştiren ve çevresini olumlu yönde değiştiren, araştıran, sorgulayan, karşılaştığı problemleri çözebilen, bilgiyi nerede bulacağını bilen, bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek üretken, karşılaştığı problemleri çözebilecek bilgi ve birikime sahip, kendine güvenen, bu bilgi ve birikimi üst öğretim kurumlarında kullanabilen bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Başarılar: Karadeniz Bölgesi Matematik Olimpiyat 2.liği Samsun Yıldız Futbol Kızlarda İl 3.lüğü Erkeklerde İl 4.lüğü Tubitak Bölge sergisine 1 Proje yollandı.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: İl, İlçe ve Türkiye çapında çeşitli branşlarda derecelerimiz mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak projelerine katılım sağlanmaktadır
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWİNNİNG VE ERASMUS+ PROJE ÇALIŞMALARIMIZ BULUNMAKTADIR.

WEB - https://merkezsehitilhankusanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Soğuksu Mahallesi PK.55850 Kavak/SAMSUN

Yerleşim Yeri - Kavak ilçe merkezi içerisinde.

Adres - Soğuksu Mahallesi PK.55850 Kavak/SAMSUN

Ulaşım Karayolu, Demiryolu